Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Brazilië 2022

Sterk afwijkend tijdschema Formule 1 GP Brazilië

Van vrijdag 11 november tot en met zondag 13 november vindt het F1-spektakel in Brazilië plaats. Kan Max Verstappen daar zijn vijftiende overwinning van het seizoen pakken? Vanwege het sprintrace-format en het tijdsverschil zullen de sessies en tijden sterk afwijken.

Brazil 2021
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Komend weekend zullen Max Verstappen en collega's de één na laatste Grand Prix van het huidige Formule 1-seizoen verrijden. Van vrijdag 11 november tot en met zondag 13 november vindt het GP-weekend in Brazilië plaats op Interlagos.

Zowel het tijdstip als het format van de sessies zullen in het GP-weekend anders zijn dan normaal. Op het Braziliaanse circuit zal namelijk de derde sprintrace van het seizoen worden verreden, waardoor er een training komt te vervallen.

Het weekend begint op vrijdag om 16:30 uur Nederlandse tijd met de eerste vrije training. Op diezelfde dag wordt er al gekwalificeerd om 20:00 uur. Dit zal de startopstelling bepalen voor de sprintrace die op zaterdag om 20:30 van start gaat en zo'n half uur duurt; maar niet voordat ze vier uur daarvoor om 16:30 uur hun laatste oefenrondes kunnen maken in de tweede training.

Op zondag 13 november is het dan tijd voor de Grand Prix van Brazilië. Om 19:00 uur Nederlandse tijd gaat de race van start. Ongeveer anderhalf uur later weten we wie de race gewonnen heeft.

Tijdschema GP Brazilië

Sessie Datum Tijd
Eerste vrije training vrijdag 11 november -
Kwalificatie vrijdag 11 november -
Tweede vrije training zaterdag 12 november -
Sprintrace zaterdag 12 november -
Race zondag 13 november -

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Brazilië 2022 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Live Kwalificatie Formule 1 GP China 2024