Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Toro Rosso showt rijderskleding bij sponsoraankondiging

Fans van Toro Rosso moeten nog even geduld hebben tot het Italiaanse team haar nieuwe wagen presenteert, maar een eerste indruk van de kleuren waarmee de stal rijdt hebben ze inmiddels. Vrijdagochtend onthulde Toro Rosso een nieuwe sponsor, waarbij de rijders in hun nieuwe kloffie moesten poseren.

Alexander Albon, die komend jaar zijn Formule 1-debuut maakt, is te zien in enkel de brandwerende onderlaag die elke coureur verplicht is om te dragen. Op zijn bovenarm prijkt het logo van het bedrijf waarmee Toro Rosso net in zee is gegaan.

Daniil Kvyat, die na iets meer dan een jaar afwezigheid terug mag keren op het hoogste autosportniveau, heeft een overal aan. Duidelijk is dat Toro Rosso de kleuren wat betreft vorig jaar heeft omgedraaid: waar de overals eerst een lichtere kleur blauw als primaire hadden, is die kleur nu naar de achtergrond verdwenen. Het kledingstuk is nu voornamelijk donkerder wat betreft het blauw. De Red Bull-logo's zijn nog steeds zilvergrijs. Of de wagen ook anders gekleurd is blijkt maandag, wanneer de teamprestatie op het programma staat. Toro Rosso is het tweede team dat haar nieuwe kleurstelling onthult: gisteren (donderdag) trapte Haas af. Toro Rosso beschikt met Albon en Kvyat over een ander rijderspaar dan dat het in 2018 had. Pierre Gasly is immers richting Red Bull Racing vertrokken, Brendon Hartley werd de deur gewezen. Waar Albon nieuw is bij het team, daar reed Kvyat in het verleden al 51 Grands Prix voor de Italiaanse stal.

1093811921294381056

Scuderia Toro Rosso announces strategic partnership with myWorld International Full story 👉 https://t.co/or0bnQwZ2H pic.twitter.com/dtZVVqhZv0 — Toro Rosso (@ToroRosso) 8 februari 2019

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'