Toro Rosso showt rijderskleding bij sponsoraankondiging

08 feb. 16:30 René Oudman 0 reacties
Fans van Toro Rosso moeten nog even geduld hebben tot het Italiaanse team haar nieuwe wagen presenteert, maar een eerste indruk van de kleuren waarmee de stal rijdt hebben ze inmiddels. Vrijdagochtend onthulde Toro Rosso een nieuwe sponsor, waarbij de rijders in hun nieuwe kloffie moesten poseren.

Alexander Albon, die komend jaar zijn Formule 1-debuut maakt, is te zien in enkel de brandwerende onderlaag die elke coureur verplicht is om te dragen. Op zijn bovenarm prijkt het logo van het bedrijf waarmee Toro Rosso net in zee is gegaan.

Daniil Kvyat, die na iets meer dan een jaar afwezigheid terug mag keren op het hoogste autosportniveau, heeft een overal aan. Duidelijk is dat Toro Rosso de kleuren wat betreft vorig jaar heeft omgedraaid: waar de overals eerst een lichtere kleur blauw als primaire hadden, is die kleur nu naar de achtergrond verdwenen. Het kledingstuk is nu voornamelijk donkerder wat betreft het blauw.

De Red Bull-logo's zijn nog steeds zilvergrijs. Of de wagen ook anders gekleurd is blijkt maandag, wanneer de teamprestatie op het programma staat. Toro Rosso is het tweede team dat haar nieuwe kleurstelling onthult: gisteren (donderdag) trapte Haas af.

Toro Rosso beschikt met Albon en Kvyat over een ander rijderspaar dan dat het in 2018 had. Pierre Gasly is immers richting Red Bull Racing vertrokken, Brendon Hartley werd de deur gewezen. Waar Albon nieuw is bij het team, daar reed Kvyat in het verleden al 51 Grands Prix voor de Italiaanse stal.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen