Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Azerbeidzjan 2023

Uitslag race Formule 1 GP Azerbeidzjan 2023

Sergio Perez heeft de Formule 1 Grand Prix van Azerbeidzjan gewonnen. Teamgenoot Max Verstappen maakte er een Red Bull één-twee van en Ferrari-rijder Charles Leclerc completeerde het podium in Bakoe.

Perez Baku
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

De Formule 1 Grand Prix van Azerbeidzjan werd gedomineerd door de coureurs van Red Bull. Sergio Perez won de race, met Max Verstappen op de tweede plaats. Het gat naar de nummer drie, Charles Leclerc, was zeer groot. De coureurs van de top drie finishten de race na een lange stint op de harde band.

De GP van Azerbeidzjan op het Baku City Circuit kende twee uitvallers, Nyck de Vries na een touché met de muur en Guanyu Zhou met problemen aan zijn Alfa Romeo-bolide. De snelste ronde van de race werd geklokt door Mercedes-coureur George Russell.

Bekijk hieronder de volledige uitslag.

Uitslag Race - Azerbeidzjan

# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+