Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Azerbeidzjan 2023

Live reacties na zuivere Red Bull één-twee in Formule 1 GP Azerbeidzjan 2023

Volg Max Verstappen, Nyck de Vries en alle andere coureurs live tijdens de Formule 1 Grand Prix van Azerbeidzjan. Wat krijgen we voor race? Hoeveel rode vlaggen gaan we bijvoorbeeld zien?

De races in Bakoe zijn vaak óf heel saai, óf juist enerverend. Een safety car of zelfs een rode vlag licht altijd wel ergens op de loer, wat voor de nodig opschudding kan zorgen. En áls er dan wat gebeurt, rijdt Max Verstappen dan voor de problemen uit op weg naar wéér een overwinning? En weet Nyck de Vries net als gisteren plaatsen goed te maken?

Onderstaand vind je de livetiming en de liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de race, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de race in Azerbeidzjan. Je kan eenvoudig switchen tussen de livetiming en de liveblog via het onderstaande blok.

Race - Azerbeidzjan

# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Azerbeidzjan 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training