Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Rusland 2021

Uitslag tweede vrije training Formule 1 GP Rusland 2021

Max Verstappen heeft in de tweede vrije training voor de Grand Prix van Rusland beslag gelegd op de zesde plaats. Het ging hem niet meer om snelle tijden, want hij weet dat hij de race van achteraan op de grid zal aanvangen. Mercedes was met Valtteri Bottas wederom het snelst.

Bottas Russia
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

Net als in de eerste vrije training klokte Valtteri Bottas ook de snelste tijd in de tweede vrije training, gevolgd door Lewis Hamilton. Max Verstappen speelde in de kwalificatieruns geen rol van betekenis meer, aangezien zijn motor is gewisseld en hij hoe dan ook achteraan zal starten. De focus van Red Bull lag ongetwijfeld op het vinden van een goede raceafstelling.

Sergio Perez stond er wederom op 1,3 seconde van de kop niet goed bij. De beste Honda aangedreven coureur was dan ook Pierre Gasly, die op de kerbs nog wel zijn voorvleugel verloor. Een crash was er voor Giovinazzi, maar hij bleef ongedeerde en hetzelfde kan worden gezegd van de jackman die Lewis Hamilton omver reed in de pitstraat.

Bekijk de volledige uitslag hieronder.

Uitslag Tweede vrije training - Rusland

# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Ook interessant:

Video: Dit is het circuit waar Verstappen aan de bak moet

Red Bull had op het Sochi Autodrom nog nooit iets in de melk te brokkelen. Verstappen pakt dit weekend sowieso een gridstraf voor zijn crash met Hamilton en dus moet hij in de achtervolging. Rudy van Buren laat je zien in welk decor dat moet gebeuren.

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Rusland 2021 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Breaking Aston Martin in protest tegen uitslag kwalificatie