Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Audi

Vader Sainz sr. praat met Carlos over Audi F1: "Een zekerheidje"

Praat Dakar Rally-winnaar Carlos Sainz zijn zoon richting het Audi Formule 1-team? In ieder geval praat hij samen met zijn zoon lovend over wat de aanstaande concurrent van Ferrari moet worden.

Audi showcar
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Audi

Carlos Sainz bracht Audi deze week in het laatste jaar van Dakar-Project in winnende positie over de streep. Natúúrlijk is hij Audi-fan, maar wordt zijn zoon, Ferrari-coureur Carlos Sainz dat ook? Als het aan vader Sainz ligt wel en zo niet, dan drukt hij hem in ieder geval op het hart om Audi zeer te respecteren. Hij bevestigt in de persconferentie na Dakar dat hij het zeker met zijn zoon over het F1-project heeft.

"Audi is altijd een zekerheidje. Ik weet namelijk hoe serieus ze elk project nemen. En ik weet ook goed wat de beroemde Duitse mentaliteit in de praktijk betekent, zowel de goede kanten als bepaalde minder goede kanten. Maar we móéten gewoon heel veel respect hebben voor de Volkswagen Groep met Audi als onderdeel daarvan."

Sainz sr. gaat verder: "We weten allemaal dat de Formule 1 een speciale wereld is. Maar ik zou veel respect hebben voor Audi. In mijn ogen is het een kwestie van tijd voordat ze slagen in F1. Ik heb geen glazen bol, maar op het moment dat Audi besluit in de F1 te stappen, dwingen ze daar bij mij al heel veel respect mee af."

"En natuurlijk is het logisch dat we bij Carlos thuis praten over wat Audi klaar kan spelen, te meer omdat ik lid ben van die Audi-familie."

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning tijdens de Grand Prix van Bahrein. Zal Verstappen wederom zegevieren in Bahrein? Als de Nederlander wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
# Coureur Punten
# Team Punten
Volledige stand
x
Lewis Hamilton verklaart mislukte kwalificatie: "Niet leuk om mee te rijden"