Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
F1-nieuws

Vaderdag cadeau: Super korting op Formule 1-tickets GP België

​Volgende week is het zo ver, vaderdag! Dit jaar valt vaderdag op de Formule 1 kalender in een racevrij weekend. Jammer, want wat is er nu leuker dan op deze dag samen met je pa een Grand Prix volgen via de televisie? … Een bezoek aan een Grand Prix cadeau doen!

Daarom ontvangen alle Formule 1 fans nu €20,- korting per persoon bij een arrangement naar de Grand Prix van België! Deze actie geldt natuurlijk niet alleen voor vaders, maar voor iedereen die graag de Grand Prix wil bijwonen.

Hoe ziet een bezoek aan de Formule 1 GP van België eruit?

In de vroege ochtend van zondag 26 augustus vertrekken jullie per touringcar vanaf de opstapplaatsen naar het circuit in de Belgische Ardennen. De aankomst bij het circuit zal rond 08:00 uur zijn. Haal lekker een kop koffie en zoek een plekje langs de baan. Een staanplaats Brons geeft toegang tot een groot deel van het circuit waarbij vrij rondgelopen kan worden. Tevens zijn er grote videoschermen aanwezig, zodat jullie de gehele race kunnen volgen.

Voordat de zwaargewichten van de Formule 1 het tegen elkaar opnemen, is er al genoeg te zien op het circuit. Vanaf de ochtend worden er wedstrijden verreden voor de GP3, Formule 2 en de Porsche Supercup! Op het circuit zijn er genoeg mogelijkheden om tussen de middag wat te eten en te drinken, zodat jullie helemaal klaar zijn en kunnen genieten van het spektakel dat om 15:10 uur losbreekt: Dé 'thuisrace' van Max Verstappen! Na afloop van hopelijk een schitterende race wordt er vertrokken naar Nederland. Hier zullen jullie in de late avond aankomen.

Arrangement incl. ticket Brons en vervoer: nu €20,- korting p.p. Bestel je tickets hier!

Breaking Mercedes hield Red Bull en Ferrari opzettelijk voor de gek