Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Rinus VeeKay

VeeKay sluit weddenschap met teamgenoot in aanloop naar WK-wedstrijd Nederland - VS

IndyCar-coureur Rinus van Kalmthout zal met interesse naar de WK-wedstrijd Nederland - VS kijken. Hij sloot een weddenschap met zijn Amerikaanse teamgenoot Conor Daly met een speciale inzet.

VeeKay Daly bet
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Conor Daly

Op zaterdagmiddag treedt het Nederlands Elftal aan voor de achtste finale wedstrijd tegen de Verenigde Staten. De wedstrijd was voor Ed Carpenter Racing-teamgenoten Rinus VeeKay en Conor Daly genoeg aanleiding om een opmerkelijke weddenschap aan te gaan.

De uitdaging lijkt van Daly te komen: "Het is een grote dag voor onze naties. Als Amerika wint, draag jij fake tattoos van de Amerikaanse vlag op beide armen tijdens de GP van St. Petersburg (openingsrace IndyCar in 2023, red.). Als Nederland wint, draag ik tattoos van de Nederlandse vlag."

Zoals hieronder te zien is neemt VeeKay de uitdaging aan, waarbij hij nog wel een kleursuggestie doet. "Misschien dat we de kleur oranje nog ergens in de weddenschap op kunnen nemen?"

Mis niets van het F1-seizoen 2023 en zet de F1-kalender eenvoudig op jouw smartphone of PC

Download nu de F1-kalender

2 reacties

RN365 Special
'Red Bull-topontwerper Newey verrast met nieuwe bolide Verstappen'

De RB19 van Max Verstappen en Sergio Perez wordt op 3 februari onthuld. Red Bull heeft deze winter niet stilgezeten en de nieuwe bolide zal een maximale evolutie zijn van de RB18 waarmee Verstappen vorig jaar kampioen werd, zo schrijft onze technisch F1-analist Paolo Filisetti.

Lees meer
Viaplay
x
Kippenvel Zó kondig je een F1-comeback aan: "Terug in de armen van kampioenen"