Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

VeeKay sluit weddenschap met teamgenoot in aanloop naar WK-wedstrijd Nederland - VS

IndyCar-coureur Rinus van Kalmthout zal met interesse naar de WK-wedstrijd Nederland - VS kijken. Hij sloot een weddenschap met zijn Amerikaanse teamgenoot Conor Daly met een speciale inzet.

Op zaterdagmiddag treedt het Nederlands Elftal aan voor de achtste finale wedstrijd tegen de Verenigde Staten. De wedstrijd was voor Ed Carpenter Racing-teamgenoten Rinus VeeKay en Conor Daly genoeg aanleiding om een opmerkelijke weddenschap aan te gaan. De uitdaging lijkt van Daly te komen: "Het is een grote dag voor onze naties. Als Amerika wint, draag jij fake tattoos van de Amerikaanse vlag op beide armen tijdens de GP van St. Petersburg (openingsrace IndyCar in 2023, red.). Als Nederland wint, draag ik tattoos van de Nederlandse vlag." Zoals hieronder te zien is neemt VeeKay de uitdaging aan, waarbij hij nog wel een kleursuggestie doet. "Misschien dat we de kleur oranje nog ergens in de weddenschap op kunnen nemen?"

1598813596951117824

Okay that’s a deal. Gotta incorporate some orange into the deal too don’t you think? — Rinus VeeKay (@rinusveekay) December 2, 2022

Viaplay
x
Breaking Aston Martin in protest tegen uitslag kwalificatie