Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen baart opzien met ludiek antwoord in FIA-persconferentie

Max Verstappen kondigde voor de Grand Prix van de Verenigde Staten aan dat hij zijn FIA-boycot in stand zou houden. De Nederlander gaf echter uitgebreide antwoorden in de persconferentie na de sprintrace, met een vraag over het 'boycot' tot gevolg. Een korte, ludieke reactie is wat volgt.

Verstappen sprintrace Austin
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Ook in de Verenigde Staten gaat het nog over de saga tussen Max Verstappen en de FIA. De wereldkampioen nam in Singapore een scheldwoord in de mond, kreeg een taakstraf van de autosportbond en gaf daarna hele korte antwoorden in de resterende persconferenties. Verstappen kondigde op de donderdag in Austin aan dat hij die 'boycot' in stand zou houden, mede omdat er niet over de straf was gesproken.

Toch gaf Verstappen in eerste instantie normaal antwoord in de persconferentie na de sprintrace. De Nederlander reed soeverein naar de zege en moest dus weer in de FIA-persconferentie verschijnen. Zijn normale,uitgebreide antwoorden leidden tot de vraag of hij tóch zijn boycot heeft opgeheven. Nee hoor, claimt Verstappen met een korte, ludieke reactie.

"Nee, ik ben simpelweg een goed mens", stelt Verstappen tegenover onder meer RacingNews365. Verder wilde de Red Bull-coureur er niets meer over kwijt.

Nu de herfststop voorbij is, wordt dit weekend de GP van de Verenigde Staten verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Austin, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Live reacties na mislopen poleposition door Verstappen in Austin