Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Max Verstappen

Verstappen: "Doel is om succesperiode Vettel met Red Bull te herhalen"

Het bijtekenen van Max Verstappen geeft flink wat stabiliteit aan de toekomst van Red Bull. Het Oostenrijkse Formule 1-team kan nu immers doorbouwen met zijn stercoureur. Voor beide partijen is duidelijk waar het naartoe wil: een herhaling van de successen die het met Sebastian Vettel behaalde, dat is het doel.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool / Getty Images

Nu Max Verstappen bij Red Bull heeft bijgetekend voor de komende jaren, is eens te meer duidelijk dat de Nederlandse Formule 1-coureur zich op zijn plaats voelt bij de Oostenrijkse renstal. In gesprek met Motorsport.com komt extra naar voren dat Verstappen niet op zoek is naar de uitgang, maar juist de vergane glorie van het team wil herstellen.

"Bij Red Bull wil iedereen winnen", vertelt Verstappen. "Het team beschikt over de juiste mentaliteit die nodig is om succes te behalen, dat heb ik gezien op het circuit maar ook in de fabriek. Het team is ontzettend gemotiveerd om weer op het niveau te komen van dominantie waar het eerder verkeerde met Sebastian Vettel."

In de ogen van Verstappen is de kans op succes ook groter nu hij al enkele jaren aan Red Bull is verbonden. "Ik heb in de voorbije vier jaar veel mensen uit de prettige team behoorlijk goed leren kennen. Ik heb het hier prima naar mijn zin, het is ook belangrijk om lol te hebben. Iedereen kan het met elkaar vinden. Het doel blijft om zoals Hamilton en Mercedes te overheersen, dat is waar we met zijn allen naartoe werken. We willen races winnen en weer wereldkampioen worden."

3 reacties

    Breaking Nederlandse Dakar-coureur Edwin Straver overleden