Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen gesterkt richting Mexico na 'boost' voor Red Bull

De Grand Prix van Mexico is de tweede stop van de eerste van twee resterende triple headers in de Formule 1. Max Verstappen reist met gezond (en vernieuwd?) optimisme af naar de hoofdstad, Mexico-Stad. De Grand Prix van de Verenigde Staten leverde goede aanknopingspunten op.

Verstappen Sprintrace Austin
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

"Mexico is altijd een geweldige race en het is natuurlijk Checo (Sergio Perez, red.) zijn thuisrace, waardoor er altijd een geweldige sfeer hangt. Het circuit is hooggelegen en daar moet je je iets meer aan aanpassen, maar historisch gezien doen we het goed hier en ik heb de baan altijd leuk gevonden", zo begint de drievoudig wereldkampioen zijn vooruitblik op de GP van Mexico.

"We hebben goede stappen gezet in Austin en hebben enkele veelbelovende verbeteringen gezien op onze auto, maar dat was nog niet genoeg voor in de (hoofd)race. Het team werkt echter hard om die kleine probleempjes op te lossen, maar uiteindelijk was het een stap in de goede richting. Het winnen van de sprintrace was een boost voor het team."

"We staan aan de vooravond van de tweede race uit een triple header, dus het is zaak om het momentum vast te houden en opnieuw waardevolle punten te scoren voor het kampioenschap", zo sluit de Red Bull-coureur zijn preview op de race af.

Praat mee!

Viaplay
x
Spoiler-alert Vader Perez deelt waanzinnige 'spoiler' over F1-toekomst zoon Sergio