Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
RacingNews365 F1 Podcast

Verstappen had gewoon gelijk over die 'illegale' Ferrari-motor

Het team van Scuderia Ferrari kent een onrustige voorbereiding op het nieuwe Formule 1-seizoen. 'Problemen', met de auto, het Coronavirus en een bijzondere statement van de FIA over de motor. Dit en meer in de nieuwe RacingNews365 F1-podcast.

Leclerc Verstappen gevecht
F1 Podcast
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

De tweede wintertestweek zit erop en de coureurs en teams reizen af naar Australië voor de seizoensopener. Red Bull en Mercedes kenden goede testdagen, maar bij Ferrari speelde er wederom van alles. Met name het bericht van de FIA over de 'illegale' motor van 2019 deed veel stof opwaaien.

In deze aflevering van de RacingNews365-podcast blikken autocoureur Tom Coronel, F1-journalist Ruud Dimmers en host Thomas van Groningen terug op een bewogen week in de Formule 1 én zijn we te gast op circuit Zandvoort waar we een exclusieve tour op en achter het circuit krijgen.

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Tv-rechten 'Formule 1 nog jarenlang te zien bij Viaplay'