Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Max Verstappen

Verstappen kreeg pas laat bericht van Wolff: "Daarna gingen de lichten bij hem uit"

Na de Grand Prix van Abu Dhabi kreeg Max Verstappen een berichtje met felicitaties van Toto Wolff. De Nederlander grapt dat hij het WhatsApp-bericht wel heel laat kreeg.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool / Getty Images

Na de Grand Prix van Abu Dhabi was het voor de Formule 1-teams eindelijk tijd om wat stoom af te blazen. Vooral Mercedes en Red Bull feestten er op los na het behalen van respectievelijk de constructeurs- en de coureurstitel. Ondanks dat de Duitse renstal het oneens is met de uitslag van de laatste race stuurde teambaas Toto Wolff wel een berichtje naar Max Verstappen om hem te feliciteren.

Voor de microfoon van onder meer RacingNews365 vertelt de Nederlander wat meer over het berichtje van de concurrent. "Het was via WhatsApp dus het is lastig om iemands gedachten te lezen", antwoordt Verstappen als hem gevraagd wordt welke toon het berichtje van Wolff had.

"Maar het was al wel twee of drie uur 's nachts, dus het was misschien wel net na het crowd surfen met het team", grapt hij, doelende op het feest bij Mercedes na afloop van het Formule 1-seizoen. Wolff was hier uitbundig feestend en crowdsurfend te zien.

Verstappen blij met gebaar van Wolff

De rivaliteit tussen Mercedes en Red Bull zal nog aanhouden, maar op persoonlijk niveau heeft Verstappen geen enkel probleem met Wolff of andere werknemers van de Duitse renstal. "Zoals ik eerder al een keer heb gezegd, zag ik Toto voor Saoedi-Arabië in een restaurant in Monaco. Daar hebben we gewoon een praatje gemaakt over het seizoen en bla, bla."

Volgens Verstappen laat dit zien dat de band tussen de twee heren prima is. Ook het WhatsApp-bericht was hier volgens de Nederlander een bevestiging van. "Hij schreef naar me dat wij de waardige winnaars zijn en hoe zwaar het was als concurrenten"

"Dat is natuurlijk een fijn berichtje om te krijgen. Daarna denk ik dat de lichten bij Toto wel uit zijn gegaan", lacht de Limburger.

Verstappen officieel wereldkampioen, Mercedes ziet af van protest

Mercedes ziet toch af van een protest tegen de uitslag van de Grand Prix van Abu Dhabi, al zijn ze het nog niet helemaal eens met de FIA. Verstappen is hier echter wel officieel verzekerd van zijn eerste wereldtitel!

RN365 Nieuwsdossier Formule 1 GP Abu Dhabi 2021

Het laatste nieuws over de Grand Prix van Abu Dhabi, direct vanaf het Yas Marina Circuit.

5 reacties

x
Video Wereldkampioen Nyck de Vries begint Formule E-seizoen in de muur