Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Max Verstappen

Verstappen of Hamilton: wie wordt er F1-wereldkampioen in 2021?

Niet alleen is er een strijd gaande tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton, ook hun teams Red Bull en Mercedes vechten nog om de miljoenen. Wie trekt er aan het langste eind? Laat jouw voorspelling achter!

Verstappen Hamilton Qatar
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Contentpool

Met nog twee Grands Prix te gaan is het razendspannend in de Formule 1. Max Verstappen staat acht punten voor op Lewis Hamilton en Mercedes staat slechts vier punten voor op Red Bull. Hieronder zie je de volledige stand.

Met nog twee races te gaan wordt het tenenkrommend spannend, want het kan letterlijk alle kanten op. In jaren hebben we niet zo'n spannende titelstrijd gezien waarbij zowel twee coureurs als twee teams met nog twee races te gaan betrokken waren.

Wordt Verstappen of Hamilton wereldkampioen?

Wat denk jij? Hamilton heeft de wind de laatste tijd in de zeilen. Hij won de laatste twee Grands Prix, maar dit seizoen heeft het momentum nooit heel lang bij een coureur gelegen. Verstappen is daarentegen al het hele seizoen nagenoeg foutloos.

De bookmakers achten de Brit in ieder geval de favoriet. Ondanks zijn achterstand in het kampioenschap, en dat hij in feite twee keer moet winnen, krijg je voor elke euro die je op de zevenvoudig kampioen inzet slechts 1,77 euro terug als hij daadwerkelijk kampioen wordt.

Verstappen is volgens de bookies de underdog, want voor elke euro die je op hem in zou zetten, krijg je 2,25 euro als de Limburger de titel pakt. Laat hieronder jouw stem achter en vertel ons in de comments jouw voorspelling.

Poll

Wie wordt er wereldkampioen?

keer gestemd

Wordt Red Bull of Mercedes wereldkampioen?

Daar waar bij de coureurs de leider in het kampioenschap niet als favoriet wordt beschouwd, is dat bij de constructeurs wel het geval. Alhoewel Red Bull het gat afgelopen raceweekend verkleinde naar een schamele hoeveelheid van vier punten, is kampioenschapsleider Mercedes bij de bookmakers nog steeds de torenhoge favoriet.

Een euro inzet op Mercedes levert je namelijk 'slechts' zo'n 1,35 euro op als de Silver Arrows er daadwerkelijk met de titel vandoor gaan, terwijl Red Bull wel het driedubbele van je inleg op kan leveren als ze uiteindelijk aan het langste eind trekken.

Hoe denk jij over de kansen van Red Bull als team? Laat hieronder je stem achter!

Poll

Wie wordt wereldkampioen bij de constructeurs?

keer gestemd

Ook interessant:

Verstappen moet hopen op een wonder van Red Bull en Honda

Max Verstappen gaat weliswaar als leider in het Formule 1-kampioenschap op weg naar de laatste twee races, de Nederlander zal op een klein wonder moeten hopen van Red Bull en Honda.. Zo oordelen Tom Coronel en Ruud Dimmers in de nieuwste RacingNews365-podcast.

14 reacties

RN365 Special
Waarom het stuiterende Mercedes eens heel goed in de Formule 1-spiegel moet kijken

Bij Mercedes zou men graag zien dat er iets wordt gedaan aan de stuiterproblemen in de Formule 1, maar zoals onze technisch F1-analist Paolo Filisetti redeneert en uitlegt, moet het team bij zichzelf ten rade gaan en er geen politiek spelletje van maken.

Lees meer
Viaplay
x
Live Formule 1 GP van Groot-Brittannië 2022