Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen of Hamilton: wie wordt er F1-wereldkampioen in 2021?

Niet alleen is er een strijd gaande tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton, ook hun teams Red Bull en Mercedes vechten nog om de miljoenen. Wie trekt er aan het langste eind? Laat jouw voorspelling achter!

Met nog twee Grands Prix te gaan is het razendspannend in de Formule 1. Max Verstappen staat acht punten voor op Lewis Hamilton en Mercedes staat slechts vier punten voor op Red Bull. Hieronder zie je de volledige stand. Met nog twee races te gaan wordt het tenenkrommend spannend, want het kan letterlijk alle kanten op. In jaren hebben we niet zo'n spannende titelstrijd gezien waarbij zowel twee coureurs als twee teams met nog twee races te gaan betrokken waren.

Wordt Verstappen of Hamilton wereldkampioen?

Wat denk jij? Hamilton heeft de wind de laatste tijd in de zeilen. Hij won de laatste twee Grands Prix, maar dit seizoen heeft het momentum nooit heel lang bij een coureur gelegen. Verstappen is daarentegen al het hele seizoen nagenoeg foutloos. De bookmakers achten de Brit in ieder geval de favoriet. Ondanks zijn achterstand in het kampioenschap, en dat hij in feite twee keer moet winnen, krijg je voor elke euro die je op de zevenvoudig kampioen inzet slechts 1,77 euro terug als hij daadwerkelijk kampioen wordt. Verstappen is volgens de bookies de underdog , want voor elke euro die je op hem in zou zetten, krijg je 2,25 euro als de Limburger de titel pakt. Laat hieronder jouw stem achter en vertel ons in de comments jouw voorspelling.

Wordt Red Bull of Mercedes wereldkampioen?

Daar waar bij de coureurs de leider in het kampioenschap niet als favoriet wordt beschouwd, is dat bij de constructeurs wel het geval. Alhoewel Red Bull het gat afgelopen raceweekend verkleinde naar een schamele hoeveelheid van vier punten, is kampioenschapsleider Mercedes bij de bookmakers nog steeds de torenhoge favoriet. Een euro inzet op Mercedes levert je namelijk 'slechts' zo'n 1,35 euro op als de Silver Arrows er daadwerkelijk met de titel vandoor gaan, terwijl Red Bull wel het driedubbele van je inleg op kan leveren als ze uiteindelijk aan het langste eind trekken. Hoe denk jij over de kansen van Red Bull als team? Laat hieronder je stem achter!

Viaplay
x
Hulkenberg 'Op weg naar nieuw F1-team'