Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen waakt voor overmoed na strakke zege: "Zij waren ook heel snel"

Max Verstappen snelde naar de zege tijdens de sprintrace in de Verenigde Staten. De Nederlander ziet dat Red Bull beter voor de dag kwam, maar waakt voor overmoed. Verstappen houdt serieus rekening met Ferrari.

Verstappen sprintrace Austin
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Eindelijk was het weer raak voor Max Verstappen. De 27-jarige wereldkampioen was ongenaakbaar tijdens de sprintrace in de Verenigde Staten en pakte zijn eerste zege sinds de sprintrace in Oostenrijk. Het zorgde duidelijk voor tevredenheid en opluchting bij Verstappen, die echter wel op zijn hoede blijft. Ferrari zag er namelijk ook erg goed uit, stelt de Red Bull-coureur.

"Ik ben blij", begint Verstappen tegenover onder meer RacingNews365. "We hebben heel wat races naar achteren moeten kijken. Nu had de auto zeker meer performance. Ik kon harder pushen, dus daar ben ik erg blij mee. Kijkend naar de hele race was Ferrari ook heel snel, maar voor ons ging het al vele malen beter."

Voelde het weer zoals het begin van het seizoen, toen Verstappen domineerde? "Dat is lastig te zeggen, want de rest verbetert ook. Het voelde meer als een geheel en dat is waar we eerder tekort kwamen. Over één ronde kan je veel problemen maskeren, maar in de race heb je een gebalanceerde auto nodig. Dat was een worsteling voor ons in de afgelopen races, maar dat ging nu veel beter."

Verstappen wil echter nog niet te hard van stapel lopen voor de race. "Het is lastig te zeggen. Ferrari was erg snel in de race. Vanaf onze kant proberen we wat zaken te verbeteren voor de kwalificatie, maar het is lastig te zeggen hoe het ervoor staat met een volle brandstoftank."

Nu de herfststop voorbij is, wordt dit weekend de GP van de Verenigde Staten verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Austin, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Live reacties na mislopen poleposition door Verstappen in Austin