© Ferrari

Nieuwsoverzicht

Vettel: "Volgend jaar kom ik sterker terug"

25 nov. 2018 16:30 Wanda Bisschop 0 reacties
Sebastian Vettel was net als tijdens de kwalificatie ook in de race niet opgewassen tegen de oppermachtige Lewis Hamilton. De Duitser passeerde wel Valtteri Bottas op het Yas Marina Circuit in Abu Dhabi en kwam uiteindelijk als tweede over de streep.

Na afloop van de Grand Prix van Abu Dhabi blikte Vettel alvast vooruit op het nieuwe Formule 1-seizoen: "Lewis is de terechte wereldkampioen en hij verdient deze titel ook echt. Volgend jaar proberen we sterker terug te komen zodat we hem kunnen uitdagen."

Vettel begon sterk aan het Formule 1-seizoen, maar kon uiteindelijk niet voorkomen dat Hamilton er met de wereldtitel vandoor ging. "Het was een zwaar jaar met veel lange races. We hebben elke race alles gegeven, ook hier in Abu Dhabi, maar meer dan de tweede plek zat er niet in. Natuurlijk had ik liever meer strijd geleverd, maar dat is helaas niet gelukt. Lewis was gewoon te sterk dit jaar."

Net als over racewinnaar Hamilton was Vettel na afloop ook vol lof over Fernando Alonso. "Hij is een grootheid en we zullen hem missen in de Formule 1."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen