Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Sebastian Vettel

Vettel ziet kansen in Brazilië: "Altijd wel een gekke race op dit circuit'

Het circuit van Interlagos in Sao Paulo is ieder jaar wel het toneel van een waar spektakel. Het is om deze reden dat Sebastian Vettel van Ferrari hoopt terug te kunnen slaan na een tegenvaller van een wedstrijd in de Verenigde Staten.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Ferrari

Na een teleurstellende race in de Verenigde Staten waar Sebastian Vettel én aan snelheid tekortkwam én een mysterieuze uitvalbeurt te verduren kreeg, ziet de viervoudig wereldkampioen uit naar het volgende Grand Prix-weekend. Vettel ziet met name uit naar de wedstrijd in Brazilië, omdat er op het circuit van Interlagos altijd wel iets gebeurt.

"Racen in Brazilië, in Sao Paulo: in een notendop, niets is onmogelijk. Ik weet niet waarom, maar er is iets aan deze plek en dit circuit dat er altijd wel iets kan gebeuren. Ieder jaar gebeurt er wel iets geks en als dat niet zo is, dan gebeurt het het volgende jaar wel", zo vertelt Vettel.

De Ferrari-coureur schat de kansen van zijn team dit weekend vrij goed in, zo bekent hij. "Dit is wederom een baan die goed bij ons past en waar we de laatste jaren prima hebben gepresteerd. Ik weet nog dat we vorig jaar een goede snelheid hadden en dat Kimi op het podium stond, twee jaar geleden wonnen we er zelfs de race. Het is voor Ferrari over het algemeen dus een goede baan om op ten strijde te trekken, hopelijk is dat dit jaar ook weer het geval."

Beluister hieronder de nieuwste Formule 1-podcast van RacingNews365, waarin autocoureurs Tim en Tom Coronel vooruitblikken op de Grand Prix van Brazilië met gastheer Jeroen van Inkel.

RN365 Nieuwsdossier Formule 1 GP Brazilië 2019

Volg hier het laatste nieuws over de Formule 1 GP van Brazilië en alle verrichtingen van Max Verstappen.

0 reacties