Video: Bizarre beelden! Teamgenoot Felipe Massa slaat concurrent in elkaar tijdens kartrace

17 dec. 2017 16:50 Ruud Dimmers 0 reacties
Een kartwedstrijd in Brazilië werd ontsierd door een vechtpartij tussen twee coureurs. Een teamgenoot van voormalig F1-coureur Felipe Massa ging volledig door het lint en belaagde zijn concurrent. De bizarre beelden gaan op dit moment de hele wereld over.

Massa excuseert zich na vechtpartij teamgenoot tijdens kartrace

Tijdens de 500 Mihas de Kart in Brazilië ging het mis tussen Rodrigo Dantas en Tuka Rocha. Dantas kwam uit voor één van de teams van Felipe Massa en hield zijn concurrent op. Hierdoor kwam het tot een botsing tussen beiden.

Rocha was niet gediend van de bewuste vertragingstacktiek van Dantas en tikte zijn kart enkele keren aan. Uiteindelijk belandden beide coureurs in de boarding. Hierop ging de teamgenoot van Felipe Massa compleet door het lint.

Hij duwde Rocha tegen de grond en sloeg menig keer op hem in. Aan het einde van het gevecht had hij zelfs de handen om de keel van zijn concurrent. De beveiliging moest eraan te pas komen om het gevecht te beëindigen. Beide teams werden uit de race gezet. 

Felipe Massa bood naderhand zijn excuses aan. "Ik vind het triest dat mijn team hierbij betrokken raakte. Ik heb hier niets mee te maken en lag aan de leiding in de race. Wel wil ik me namens iedereen binnen mijn team verontschuldigen. Zoiets heb ik nog nooit eerder gezien op een circuit. Competitie moet er zijn, maar nooit op deze manier."

Bekijk hieronder de heftige beelden van het incident.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen