Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Video: De 'flexibele' Red Bull-achtervleugel die Hamilton 'ontdekte'

Tijdens het Grand Prix-weekend in Spanje deed Lewis Hamilton enkele bijzondere opmerkingen over de achtervleugel van Red Bull. In deze video is te zien waar de Mercedes-coureur op doelde.

Op de zaterdag tijdens het Spaanse Grand Prix-weekend zorgde Lewis Hamilton voor wat opschudding toen hij het had over de 'flexibele' achtervleugel van Red Bull, waarmee ze volgens hem zo'n drie tienden van een seconde per ronde zouden winnen. Kort na het weekend werd plots duidelijk dat de FIA haar tests voor het controleren van de flexibiliteit van achtervleugels ging aanscherpen. Met technical directive 18/21 staat uitgelegd hoe de mondiale autosportbond twee van de vier testen om het achterover hellen van de achtervleugels wil gaan controleren. Op de onderstaande beelden is te zien hoe de achtervleugel van Red Bull op het rechte stuk in Barcelona verandert. Tip, focus op de 'D' van Honda op de achtervleugel, en zie voor jezelf de verandering aan de achtervleugel.

1392517845339283463

Here is a video of the @redbullracing flexi-wing for those interested. #SpanishGP pic.twitter.com/7yhv1cLKu6 — Bryson Sullivan (@NaturalParadigm) May 12, 2021

Viaplay
x
Live Sprintrace Formule 1 GP China 2024