Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Video's

Video: Nieuwe Gran Turismo-game met gelikte beelden aangekondigd

Sony heeft recentelijk haar nieuwste console aangekondigd: De PlayStation 5. Tegelijk met die aankondiging bracht het ook de eerste beelden naar buiten van de nieuwste Gran Turismo-game, Gran Turismo 7.

De Gran Turismo-serie is een klassieker op de PlayStation. De eerste editie van het alom bekende racespel kwam in 1997 uit voor de PlayStation, waarna verschillende edities volgden voor de PlayStation 2, PlayStation 3 en PlayStation 4.

Nu de komst PlayStation 5 is aangekondigd heeft Sony ook meteen de komst van Gran Turismo 7 bekend gemaakt. De eerste beelden zien er weer heerlijk uit en zijn hieronder terug te kijken. De precieze release datum van de game is nog niet bekend. De PlayStation 5 zal aan het einde van dit jaar in de winkel liggen.

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning tijdens de Grand Prix van Bahrein. Zal Verstappen wederom zegevieren in Bahrein? Als de Nederlander wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Analyse Wat nu voor Horner en Red Bull?