Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Video's

Video: Sausage kerbs zorgen opnieuw voor angstaanjagende taferelen

Op Silverstone was er het nodige te doen om de 'sausage kerbs', waar in de Formule 2 iemand over gelanceerd werd om bovenop een andere auto terecht te komen. Afgelopen weekend was het weer raak met de verfoeide 'broodjes', dit keer in het World Endurance Championship.

In de WEC-race op Monza werd opnieuw aangetoond hoe potentieel gevaarlijk de sausage kerbs kunnen zijn. Aston Martin-coureur Henrique Chaves rijdt in vrije lucht als hij de controle over zijn Vantage GTE verliest en de beruchte kerbstones zijwaarts nadert. Vanaf dat moment kan de auto maar één kant op en dat is de lucht in.

Wat volgt is een spectaculaire salto, waarna Chaves tientallen meters verderop pas tot stilstand komt. De coureur stapt ongedeerd uit, maar opnieuw bekruipt je het gevoel dat dit ook anders af had kunnen lopen. Bekijk de crash hieronder.

Max Verstappen zag zijn imposante zegereeks doorbroken worden vorige week, maar slaat hij direct terug tijdens de GP van Japan? De Nederlander is wederom de grote favoriet! Zet dit weekend € 10 in en ontvang maar liefst € 50 aan free bets bij Unibet !

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Claim nu jouw free bets

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Analyse Verstappen is werkelijk helemaal terug, grote verrassing vanuit het achterveld?