Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Video's

Video: Stoppen slaan door bij na NASCAR-coureur die óp de baan wraak neemt

De gemoederen liepen gisteravond laat op de Nederlandse avond hoog op tijdens de NASCAR-race in Las Vegas. Zo hoog dat de fans na afloop duidelijk zijn in hun oordeel: Bubba Wallace mag hier niet mee weg komen.

Kyle Larson en Bubba Wallace zijn de hoofdpersonen in dit verhaal dat alleen verliezers kent. Larson duikt aan de binnenkant van Wallace en lijkt wat naar buiten te glijden, waardoor Wallace in ruimtenood komt. Zonder dat er contact lijkt te zijn, raakt hij de muur om vervolgens met een licht tikje Larson richting de onderkant van de baan te sturen.

Maar dan lijken de stoppen door te slaan bij Wallace. Hij stuurt zijn bolide eveneens naar de onderkant van de baan om Larson een beuk te geven aan de achterkant van diens Chevrolet. Daardoor wordt Larson terug richting de racelijn en richting de muur gestuurd, met alle levensgevaarlijke risico's van dien.

Als beide coureurs toch ongedeerd zijn uitgestapt, is Wallace nog niet klaar met Larson. Hij gaat verhaal halen en ook hier is herhaaldelijk sprake van agressief fysiek contact. De roep om sancties tegen Wallace door de fans is groot.

Speel de Viaplay Pitstop Challenge en maak kans op een VIP kartavond met Tom Coronel.

Speel nu de pitstop game

21 reacties

RN365 Special
Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"

RacingNews365 zat na het F1-seizoen samen met niemand minder dan Max Verstappen voor een exclusief interview. In dit eerste deel vertelt Max over Gianpiero 'GP' Lambiase, zijn race-engineer met wie hij als het even kan voor altijd samen wil werken. Hij beschrijft de onderlinge relatie gekscherend als een 'huwelijk'. Maar wie is nou het mannetje en wie het vrouwtje?

Lees meer
Viaplay
x
Exclusief Verstappen pareert Leclerc: 'Hij verloor de F1-wereldtitel al eerder'