Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Video: Verstappen verrast door groots onthaal Red Bull

Max Verstappen vertoefde na de Grand Prix van Abu Dhabi nog wat langer in de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten, onder andere voor de testdagen op hetzelfde circuit. Op woensdag echter keerde de Formule 1-wereldkampioen huiswaarts, waar hem een groots onthaal wachtte.

Verstappen Horner Milton Keynes
Video
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

"That's amazing." Het is eerste wat Max Verstappen weet uit te brengen als hij in Milton Keynes wordt onthaald door een uitzinnige Red Bull-menigte. Men onthaalt de kersverse Formule 1-kampioen met gepaste trots en met oranjefakkels die we al zo vaak langs het circuit hebben gezien.

Het is voor het eerst sinds 2013 dat Red Bull een kampioensfeest kan vieren en dat laat men zich duidelijk geen tweede keer zeggen.

Bekijk de mooie beelden hieronder.

Ook interessant:

Mercedes komt NIET opdagen bij officieel Fotomoment FIA-Gala

Mercedes is niet op komen dagen bij het FIA-fotomoment voorafgaand aan het Price Giving Gala. Is het een boycot van de Duitse renstal tegen het veiligheidsorgaan van de autosport en de uitkomst van Max Verstappen als wereldkampioen? We praten je bij in onderstaande video!

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning tijdens de Grand Prix van Bahrein. Zal Verstappen wederom zegevieren in Bahrein? Als de Nederlander wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Analyse Wat nu voor Horner en Red Bull?