Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Christian Horner

Woedende Horner: "Wat haalde Ocon zich in zijn hoofd?"

Christian Horner is woedend op Esteban Ocon die de race van Max Verstappen vakkundig om zeep hielp. Volgens de Red Bull-voorman had Ocon daar nooit in die eerste bocht nog naast Verstappen mogen zitten.

"Esteban ging het gevecht aan met de leider in de race, maar wat dacht hij nou werkelijk? Hij had zich vanuit zijn positie nooit met die leidende positie mogen bemoeien", foetert Red Bull-teambaas Christian Horner na afloop van de race. "Hij lag een ronde achter en had nooit de snelheid om Max te volgen, dus zijn actie sloeg werkelijk helemaal nergens op."

Horner benadrukt dat de crash met Ocon Verstappen de zege heeft gekost en heeft alle lof voor het optreden van zijn pupil: "We hebben de overwinning verloren, terwijl we werkelijk niet verkeerd deden. Door de schade verloren we ontzettend veel downforce, maar desondanks wist Max opnieuw naar Hamilton toe te rijden. We hadden echter niet meer de snelheid van voorheen."

"Sinds de zomerbreak scoorde enkel Lewis Hamilton meer punten dan Max Verstappen en we keken ernaar uit het seizoen met een hoogtepunt af te sluiten", vervolgt Horner in gesprek met Sky Sports F1, om daar aan toe te voegen dat hij de straf van Ocon wel erg licht vond: "Hij heeft geluk dat hij met zo'n kleine straf is weggekomen."

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Esteban Ocon

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet
Viaplay

Unibet
x
Max Verstappen De dag waar de F1-kampioen een jaar lang naartoe heeft gewerkt