Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Toto Wolff

Wolff geeft jacht op handtekening Verstappen nog niet op

Max Verstappen en Mercedes. De geruchten rond een eventuele overstap van de Nederlander naar de Zilverpijlen waren er een hele tijd, maar zijn nu weer aardig gaan liggen. Maar is Mercedes nu nog in gesprek met Verstappen?

Wolff Spain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

"Ik ben optimistisch dat onze wegen elkaar ooit zullen kruisen en dat we succesvol zullen zijn." Was getekend: Toto Wolff over een samenwerking met Max Verstappen. De teambaas van Mercedes is al het hele jaar bezig om Verstappen te verleiden om naar de Zilverpijlen te komen, maar voorlopig lijkt Verstappen gewoon bij Red Bull Racing te blijven. De onrust binnen de Oostenrijkse renstal zou een aanleiding kunnen zijn om het team te verlaten, maar inmiddels lijkt de rust weer teruggekeerd.

Toch liet Wolff eerder dit seizoen geen mogelijkheid onbenut om te zeggen hoe graag hij Verstappen aan zou willen trekken. De afgelopen races hebben we daar niks meer over gehoord, maar na afloop van de Grand Prix van Spanje wordt er aan Wolff gevraagd of er nog gesprekken zijn tussen het kamp van Verstappen en Mercedes.

"Er vinden op dit moment geen gesprekken plaats. We moeten naar onszelf kijken en de auto verbeteren", zo is het korte maar krachtige antwoord van Wolff tegenover onder meer RacingNews365.

En hoe staat het er eigenlijk voor met nieuwe teamgenoot van George Russell? Wolff lijkt de beslissing uit te stellen en de situatie rond Verstappen af te wachten. "Er is nog geen besluit genomen over de nieuwe coureur. En zoals ik al eerder heb gezegd: we willen deze beslissing zo lang mogelijk voor ons uitschuiven. Want wie weet wat gaat er gebeuren?", zo vraagt de Mercedes-teambaas zich hardop af wat er nog gaat gebeuren tijdens Silly Season.

Praat mee!

Viaplay
x
Vertrekt Renault? 'Alpine en Briatore neigen steeds meer naar Mercedes-deal'