Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Toto Wolff

Wolff maalt geen seconde om modeactiviteiten Hamilton

Lewis Hamilton schitterde tijdens de mediadag voorafgaand aan de Grand Prix van Frankrijk door afwezigheid, omdat hij in Parijs een herdenkingsdienst bijwoonde van de in februari overleden modetycoon Karl Lagerfeld. Mercedes-teambaas Toto Wolff maalt er geen minuut om dat zijn coureur naast de Formule 1 druk is met andere bezigheden.

Het is niet nieuw dat Lewis Hamilton zijn Formule 1-leven combineert met zijn modeactiviteiten. Als uithangbord van Tommy Hilfiger krijgt de vijfvoudig wereldkampioen veel tijd van zijn team om zichzelf buiten de racewereld te laten zien. Mercedes-teambaas Toto Wolff vindt dit absoluut geen probleem.

Integendeel, de Oostenrijker denkt dat zijn coureur er alleen maar aan rendeert: "Lange tijd geleden hebben we besloten om individuen binnen ons team de vrijheid te geven in plaats van in hokjes te plaatsen. Bij Lewis doen we dit door ervoor te zorgen dat hij tussen de races door weg kan schakelen van de Formule 1-wereld."

"Vorig jaar gaven we hem in aanloop naar de Grand Prix van Singapore ook vrij om zijn eigen kledinglijn te kunnen lanceren. Wat volgde was de beste Lewis die ik ooit in Singapore heb gezien. Ik heb er dan ook geen enkele moeite mee om hem op donderdagen vrijheid te geven", aldus Wolff tegenover onder andere RacingNews365.

Met medewerking van Joe van Burik.

Voorspel en win

Wie wint de Grand Prix van Oostenrijk 2019?

Speel mee en win een van de twee gesigneerde Max Verstappen caps!

Speel mee

10 reacties