Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Zichtbaar opgeluchte Verstappen grapt erop los na dominante zege

Max Verstappen pakte de zege in de sprintrace voor de Grand Prix van de Verenigde Staten en liep zo twee punten uit op titelrivaal Lando Norris. Het stemt de Nederlander tevreden.

Verstappen SQ Austin
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Max Verstappen heeft voor het eerst sinds de sprintrace in Oostenrijk weer een overwinning behaald in de Formule 1. De Nederlander kwam als eerste over de streep tijdens de sprintrace in Austin en sloeg zo een kostbare slag in de titelstrijd. Verstappen is erg blij én zichtbaar opgelucht.

"Het was niet slecht", stelt Verstappen. "Het voelde als de goede oude tijd! Ik ben erg blij. Ferrari was ook heel snel, maar wij konden eindelijk weer racen. Normaal gesproken moesten we altijd in de spiegels kijken, nu konden we onze eigen race rijden."

Verstappen heeft nu elf van de zestien sprintraces gewonnen. Hoe komt dat? De wereldkampioen grapt erop los. "Waarschijnlijk omdat ik het niet leuk vind! Het is hectisch in zo'n weekend, vooral om de auto in de goede window te krijgen. Gelukkig is dat altijd het geval in sprintraces. Er is iets meer druk om te presteren, maar gelukkig werkt het voor ons."

Nu de herfststop voorbij is, wordt dit weekend de GP van de Verenigde Staten verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Austin, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Kwalificatie Formule 1 GP Verenigde Staten 2024