Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Australië 2023

Zo kijk je de Formule 1 GP van Australië 2023 live op tv

Gaat Max Verstappen voor het eerst in zijn loopbaan zegevieren in Australië? Na zijn eerste pole op Albert Park wacht hem een uitdagende race op het semi-stratencircuit. Zo kan jij de race volledig live kijken bij Viaplay.

Alonso Australia
Advertorial
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De Nederlandse racefans moeten vroeg op zondagochtend. Om 07:00 uur begint de Australische Grand Prix, maar vanaf 06:00 uur kan je genieten van de voorbeschouwing van Viaplay. Ongeveer anderhalf uur later weten we of Max Verstappen geslaagd is in zijn missie, of dat het toch een van de Mercedessen of de ontketende Fernando Alonso is die er met de zege vandoor gaat.

Die voorbeschouwing wordt deskundig aan elkaar gepraat door host Amber Brantsen, voor de gelegenheid geflankeerd door analisten Giedo van der Garde en Ho-Pin Tung.

Op locatie verzorgen Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk natuurlijk ook dit seizoen het deskundige het commentaar, vanuit de pits wordt dat tweetal bijgestaan door Chiel van Koldenhoven en David Coulthard.

Kijk live de Grand Prix van Australië op Viaplay

Jij bepaalt!

Natuurlijk brengt deze mix van oude bekende en nieuwe gezichten de race keurig netjes in de huiskamers, maar jij kan zelf regisseren wat je ziet. Kijk je liever naar onboardbeelden van bijvoorbeeld Max Verstappen dan naar de live feed? Met een druk op de knop kan dat! Pitlane beelden? Jij bepaalt!

Viaplay kijk je via de app op je PC, smartphone, tablet of smart TV en anders gewoon in je browser. Klanten van KPN kunnen tevens terecht op kanaal 225, Ziggo klanten stemmen dan af op kanaal 200.

Kijk live de Grand Prix van Australië op Viaplay

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Breaking Goed nieuws voor toekomst Belgische Grand Prix na beslissing F1