Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Zo kijk je de Formule 1 GP van Oostenrijk live op tv

Gaat Max Verstappen na de twee kwalificaties en de sprintrace ook de Grand prix Formule 1 van Oostenrijk winnen? Kunnen de Ferrari's hem bij de start bedreigen en wat kan Nyck de Vries vanaf P20? Je hoeft er niks van te missen!

Zondagmiddag. Voor de Formule 1-fans staat deze natuurlijk geheel in het teken van de Grand Prix van Oostenrijk. Dat geldt natuurlijk ook voor Viaplay, de streamingsdienst die je niets laat missen voor, tijdens en na de race. Een uur voordat de lichten uit gaan op start/finish en de coureurs beginnen aan hun race, start de voorbeschouwing bij Viaplay. Daarin praten host Amber Brantsen en tafelheren Giedo van der Garde en Tom Coronel je op deskundige wijze bij. Vanaf het circuit praten commentatoren Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk de race aan elkaar en in de pits jaagt Chiel van Koldenhoven op de beste quotes. Bekijk de Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk bij Viaplay.

Vanaf 14:00 uur kun je je tv aanzetten om niets te missen van de voorbeschouwing. Om 15:00 uur zal gestart worden. Klanten van KPN kunnen tevens terecht op kanaal 225, Ziggo klanten stemmen dan af op kanaal 200. Vanaf die start bij jij je eigen regisseur. Jij bepaalt zelf of je naar de live feed, de live timing, of toch naar onboardbeelden van coureurs kijkt. Bekijk de Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk bij Viaplay.

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"