Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Zo kijk je live de onthulling van de nieuwe Mercedes-bolide

Hoe kijk je live de launch van de nieuwe F1-bolide van Mercedes? Vandaag, woensdag 15 februari, gaat het doek van de nieuwe Mercedes W14. Zo kan je live meekijken.

Op 15 februari 2023 gaat het doek van de nieuwe Mercedes W14, waar Lewis Hamilton en George Russell mee zullen uitkomen tijdens het Formule 1-seizoen van dit jaar. Hieronder lees je waar en wanneer je de launch van Mercedes kan volgen.

Wat kan ik verwachten van de Mercedes launch?

Mercedes heeft al een aantal keer gehint op een livery met de kleuren van de silver arrows , dus de kans is aanwezig dat er een bekende livery aan zit te komen bij het topteam. Toch hebben we ook de kleur zwart weer voorbij zien komen, dus misschien grijpt het team wel terug naar de kleuren waarmee ze in 2020 en 2021 al hebben gereden. Of het de echte bolide wordt, dat is nog even de vraag. De kans is echter groot, want direct na de launch zal er op het circuit van Silverstone een shakedown plaatsvinden met de W14 van Lewis Hamilton en George Russell.

Hoe kijk ik live naar de Mercedes-launch?

De launch van de Mercedes W14 zal live te volgen zijn via de sociale media van het team en via onderstaande video. Om 10:15 uur Nederlandse tijd begint het evenement, waarna het doek van de bolide gehaald zal worden.

N__abV1TqBY

Viaplay
x
Trucje Verstappen verklaart opzienbarend Red Bull-trucje