Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Zo kijk jij de Formule 1 GP van Miami live op tv

Max Verstappen start de Grand Prix van Miami als derde. Knokt hij zich naar voren of gaat Ferrari met het goud aan de haal? Je volgt het van minuut tot minuut helemaal live op tv. Hoe? Lees verder.

Hoe laat begint de Grand Prix van Miami?

De Grand Prix van Miami is een latertje. Op zondagavond 21:30 uur Nederlandse tijd gaat de race van start. Max Verstappen kende dit weekend al een hoop problemen, het is dus te hopen dat meer hem bespaard blijft. Wie er gaat winnen? Dat weten we zonder calamiteiten rond de klok van 23:00 uur.

Waar kan ik de Grand Prix van Miami op TV kijken?

Viaplay is de nieuwe Formule 1-aanbieder in Nederland en zendt alle sessies helemaal live uit. De race in Miami kan je kijken via de Viaplay app op je telefoon, TV, tablet of in je browser. Dat kan je doen door de Viaplay-app te downloaden, of door via je provider (zoals Ziggo of KPN) een abonnement te nemen op Viaplay. Bij Ziggo kan je Viaplay terugvinden op kanaal 200 en bij KPN op kanaal 225. Meer informatie over Viaplay en de laatste aanbieding(en) vind je hier.

Formule 1 GP Miami bij Viaplay

Dit weekend introduceerde Viaplay een nieuw gezicht tijdens de raceweekenden. Ho-Pin Tung wordt geroemd om zijn (technisch) analytisch vermogen een ook tijdens de race schuift hij aan. Viaplay begint overigens lekker vroeg met uitzenden. De race gaat om 21:30 van start, maar middels de voorbeschouwing wordt vanaf 20:00 uur al uitgebreid vooruitgeblikt op de race. Uiteraard zal daarbij veelvuldig worden geschakeld tussen de studio en het Miami International Autodrome, daar waar pitreporter Stephane Kox vrijwel iedereen voor haar microfoon krijgt. Eén en ander wordt natuurlijk ook dit weekend weer vakkundig aan elkaar gepraat door Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk, hét nieuwe F1-commentatorsduo van Nederland. En jouw eigen rol? Dat is die van regisseur. Jij bepaalt zelf welke beelden jij kijkt, of dat nou het reguliere wedstrijdbeeld is, de onboards van bijvoorbeeld Max Verstappen of toch de beelden vanuit de pitlane.

GP van Miami op RacingNews365

Heb je geen televisie tot je beschikking, dan kan je natuurlijk altijd bij ons op RacingNews365 terecht. Middels het liveblog doen we uitgebreid verslag van de race en dat vanaf een uur voor aanvang. We laten je online beelden van de race zien en natuurlijk blijf je up to date met de live timing. Klik hier voor de Formule 1-liveblog . Kijk live de Grand Prix van Miami op Viaplay

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"