Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Alfa Romeo Racing

Alfa Romeo verwelkomt nieuwste teamlid op prachtige wijze na gulle donatie

Eerder vandaag citeerden we Christian Horner nog die zei dat de Formule 1 vooral egoïsten aantrekt. Daar staat echter tegenover de de sport ook gewoon heel mooi kan zijn, inclusief de mensen die er in werken. Dat bewijst onderstaande video van Alfa Romeo.

Het is 2019 als Alfa-Romeo-teambaas Fred Vasseur een envelop van een jonge fan ontvangt met daarin €19,- en daaraan gekoppeld verontschuldigingen: "Sorry dat ik niet meer kon sparen om het team naar voren te helpen", staat er geschreven. Het is afkomstig van een jongetje genaamd 'Goto', maar een achternaam, adres of emailadres ontbreken.

Alfa Romeo zette een zoektocht op naar deze kleine held en afgelopen raceweekend op Suzuka werden de twee partijen aan elkaar voorgesteld. Goto had de dag van zijn leven en werd behoorlijk in de watten gelegd. Zijn naam prijkte gedurende het weekend zelfs op de auto, precies zoals dat met sponsoren gaat. Hulde Goto! Hulde Alfa Romeo!

Bekijk de mooie beelden hieronder:

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Alfa Romeo

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

8 reacties

Viaplay

Unibet
x
Nieuwe trainer Verstappen Bekende naam komt over van grote concurrent