Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Formule 1 nieuws

"Alle Formule 1-teams verschijnen met grote upgrades aan start van Spaanse GP"

De Grand Prix van Spanje staat dit weekend op de kalender en de eerste race op Europese bodem belooft een spannende te worden. Niet zozeer voor de fans op de tribunes, maar wel voor de teams die allen upgrades meebrengen naar het circuit net buiten Barcelona.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Haas F1

Haas F1-coureur Romain Grosjean hoopt dat zijn team de juiste upgrades meebrengt naar Spanje. Het seizoen verloopt tot dusver teleurstellend voor de ervaren coureurs. Slechts eenmaal haalde Grosjean de finish in de eerste vier races en nog altijd staat er de hatelijke nul achter zijn naam.

"Het is belangrijk om terug te keren in Barcelona. Dit is de eerste Europese Grand Prix en we nemen grote upgrades mee voor de auto", blikt Grosjean vooruit.

De eerste races worstelde Haas met de banden, maar in Spanje moet dat geen probleem vormen: "Het is een baan met veel energie, waardoor het niet moeilijk moet zijn om de banden werkend te krijgen. Het wordt een interessant weekend omdat we hier in de winter ook getest hebben. We weten ook hoe snel onze auto echt kan zijn."

Doordat alle teams nieuwe onderdelen meebrengen is er een verschuiving mogelijk in onderlinge krachtsverhoudingen. "Iedereen neem grote upgrades mee, het is net alsof iedereen aan de start verschijn met een B-spec. Mogelijk dat we hierdoor wat wijzigingen zien in de pikorde. Belangrijk is het om te zien of de upgrades een stap in de juiste richting zijn. In Barcelona kunnen we dit checken omdat we daar ook deze winter al reden met deze auto."

Breaking Waarom Hamilton dankzij Verstappen de jackpot kan eisen bij Mercedes