Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Fernando Alonso

Alonso en Sainz op het matje geroepen na touché in sprintrace

Fernando Alonso en Carlos Sainz moeten zich bij de stewards melden na een touché tijdens de sprintrace in China. Alonso viel uit na het incident.

Sainz China FP1
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

In de slotfase van de sprintrace in China moest Fernando Alonso fel verdedigen ten opzichte van Carlos Sainz. De Aston Martin-coureur reed op de derde plaats, maar zou uiteindelijk uitvallen na een fel gevecht met zijn landgenoot. Sainz probeerde Alonso namelijk in te halen in de zestiende ronde, waarna een tegenaanval van de laatstgenoemde coureur op een touché uitdraaide. Alonso had een lekke band en moest zijn auto in de garage parkeren.

Nu krijgt dat incident een staartje, want Alonso en Sainz moeten zich om 06:15 uur Nederlandse tijd bij de stewards melden. Wellicht volgt er dus nog een straf.

Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Verstappen Gedecideerd over eigen toekomst: "Wolff weet dat ook"