Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Red Bull Racing

Breaking: Red Bull en Honda verlengen samenwerking tot en met 2025

Red Bull krijgt de komende seizoenen nog ondersteuning van Honda bij het ontwikkelen en onderhouden van de motoren. Beide partijen tekenden een nieuwe overeenkomst tot en met het einde van 2025.

MP9 5824
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

Max Verstappen weet zich de komende jaren gesteund door motorleverancier Honda. Het Japanse bedrijf verliet de Formule 1 officieel eind 2021, maar is op de achtergrond ook dit seizoen betrokken bij de ontwikkeling en het onderhouden van de F1-motoren die Red Bull nu gebruikt onder de naam 'Red Bull Powertrains'.

Red Bull en Honda maakten bekend dat ze hun samenwerking tot en met 2025 verlengd hebben. Daarbij krijgt Red Bull de ondersteuning vanuit Honda Racing Corporation (HRC), de race-tak binnen Honda, dat de samenwerking met Red Bull Powertrains voortzet.

Na de terugtrekking van Honda als officiële motorleverancier eind 2021 stemde het merk ermee in om Red Bull Powertrains technische ondersteuning te verlenen voor de huidige F1-krachtbronnen waarmee Red Bull en zusterteam AlphaTauri racen. Als gevolg van de succesvolle samenwerking is deze door beide partijen verlengd tot en met 2025, het laatste jaar waarin de F1 de huidige motorformule gebruikt.

Ook interessant:

Weergaloze Verstappen heeft Leclerc bijna op de knieën

Wat een race! In de nieuwste RN365-podcast blikken Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk terug op de knotsgekke GP van Hongarije, met het falende Ferrari en de schitterende Verstappen en meer als onderwerpen. Beluister 'm snel!

Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

21 reacties

RN365 Special
Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"

RacingNews365 zat na het F1-seizoen samen met niemand minder dan Max Verstappen voor een exclusief interview. In dit eerste deel vertelt Max over Gianpiero 'GP' Lambiase, zijn race-engineer met wie hij als het even kan voor altijd samen wil werken. Hij beschrijft de onderlinge relatie gekscherend als een 'huwelijk'. Maar wie is nou het mannetje en wie het vrouwtje?

Lees meer
Viaplay
x
EXCLUSIEF Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"