Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Red Bull Racing

Breaking: Red Bull en Honda verlengen samenwerking tot en met 2025

Red Bull krijgt de komende seizoenen nog ondersteuning van Honda bij het ontwikkelen en onderhouden van de motoren. Beide partijen tekenden een nieuwe overeenkomst tot en met het einde van 2025.

MP9 5824
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

Max Verstappen weet zich de komende jaren gesteund door motorleverancier Honda. Het Japanse bedrijf verliet de Formule 1 officieel eind 2021, maar is op de achtergrond ook dit seizoen betrokken bij de ontwikkeling en het onderhouden van de F1-motoren die Red Bull nu gebruikt onder de naam 'Red Bull Powertrains'.

Red Bull en Honda maakten bekend dat ze hun samenwerking tot en met 2025 verlengd hebben. Daarbij krijgt Red Bull de ondersteuning vanuit Honda Racing Corporation (HRC), de race-tak binnen Honda, dat de samenwerking met Red Bull Powertrains voortzet.

Na de terugtrekking van Honda als officiële motorleverancier eind 2021 stemde het merk ermee in om Red Bull Powertrains technische ondersteuning te verlenen voor de huidige F1-krachtbronnen waarmee Red Bull en zusterteam AlphaTauri racen. Als gevolg van de succesvolle samenwerking is deze door beide partijen verlengd tot en met 2025, het laatste jaar waarin de F1 de huidige motorformule gebruikt.

Ook interessant:

Weergaloze Verstappen heeft Leclerc bijna op de knieën

Wat een race! In de nieuwste RN365-podcast blikken Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk terug op de knotsgekke GP van Hongarije, met het falende Ferrari en de schitterende Verstappen en meer als onderwerpen. Beluister 'm snel!

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

18 reacties

Viaplay

Unibet
x
RN365 F1-podcast Max Verstappen reed op 80% van zijn kunnen