Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Video's

Cabines worden van bolides gerukt in huiveringwekkende truckrace-crashes

Het is misschien niet de hoogst aangeschreven discipline in de autosport, maar truckraces kunnen bijzonder spectaculair zijn. In Brazilië, daar waar de sport populair is, ging het afgelopen weekend tot twee keer toe spectaculair mis.

Afgelopen weekend werd er in het kader van het Copa Truck-kampioenschap geracet op het circuit van Taruma. Tot twee keer toe ging het op spectaculaire wijze mis, zoals te zien is in de twee video's hieronder.

Op het eerste oog zou je zeggen dat het twee keer om hetzelfde ongeval gaat, maar de crashes lijken gewoon ontzettend veel op elkaar. In de tweede video is de crash zelf niet zichtbaar, maar de aanbik van het wrak zegt genoeg.

Overigens stapte beide coureurs 'gewoon' op eigen kracht uit. Hoe dan?

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

8 reacties

Viaplay

Unibet
x
Breaking Viaplay bevestigt verregaande maatregelen en vertrek uit meerdere landen