Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Max Verstappen

Crashende Verstappen ontneemt Norris zege

De tweede race van het nieuwe, online racekampioenschap werd een titanengevecht tussen Max Verstappen en Lando Norris, dat uitmondde in tranen.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Verstappen.nl

De eerste race van de nieuwe 'Real Racers Never Quit' esports-competitie was een prooi voor Max Verstappen. Ook in aanloop naar de tweede race, die eveneens werd verreden op het virtuele Spa-Francorchamps, zag het er rooskleurig uit voor de Red Bull-coureur, die de poleposition wist te grijpen.

Naast hem op de grid stond niemand minder dan Formule 1-collega Lando Norris op startplek twee. Elke Formule 1-fan hoopte natuurlijk op een gevecht tussen de twee F1-coureurs, en dat kregen ze ook.

In ronde drie van tien wist de Brit met behulp van de o zo krachtige slipstream Verstappen in te halen, maar de Nederlander liet het daar zeker niet bij zitten. In ronde vijf draaide Max de rollen om en wist hij de leiding van Norris weer terug af te pakken.

Maar daar was de kous nog niet mee af. Terwijl de twee tegelijkertijd gewoon online samen aan het kletsen waren, ging het stuivertje wisselen door en kwam nummer drie Kelvin van der Linde dichterbij.

In de voorlaatste ronde ging het drietal vol in gevecht om de overwinning. Verstappen kwam na de lange 'Camel Street' als eerste aan bij Les Combes, maar spinde en nam Norris mee, waarna Van der Linde er met de overwinning vandoor kon gaan.

Norris werd uiteindelijk vierde, Verstappen vijfde. Wat een heerlijke online race.

Check de beelden van de crash hieronder.

3 reacties