Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

De Vries spreekt geruchten tegen: "Jumbo sponsort mij niet voor Formule 1-stoeltje"

De afgelopen dagen doken er geruchten op het internet op dat Nyck de Vries in beeld is voor een F1-contract bij Williams. Daarbij zou hij gesteund worden door supermarktketen Jumbo. De Nederlander weerspreekt deze geruchten.

Gisteren besteedde Racingnews365 al uitgebreid aandacht aan de Formule 1-kansen van Nyck de Vries en de mogelijke sponsoring door Jumbo. Daarin plaatsten wij al vraagtekens bij een Formule 1-avontuur van Jumbo om Nyck in de F1 te krijgen.

De talentvolle Nederlander reageerde op Twitter voor het eerst op alle geruchten en sprak met klem tegen dat Jumbo hem sponsort om bij Williams onderdak te vinden.

"Recent waren er diverse geruchten in de media over mijzelf en Jumbo, in relatie tot Williams. Graag wil ik ophelderen dat Jumbo geen geld investeert in mijn carrière. Vanzelfsprekend kijken we naar de carrièremogelijkheden voor mij. Ik hoop dat ik op korte termijn meer nieuws kan presenteren omtrent mijn toekomst en vraag jullie om geduld."

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Nyck de Vries

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet
Viaplay

Unibet
x
Red Bull Red Bull verliest grote voorsprong op één belangrijk vlak