Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Viaplay

Dit kost het om Formule 1 in 2022 via Viaplay te kijken

De Nederlandse F1-aanbieder Viaplay heeft bekend gemaakt wat de fans in 2022 moeten betalen om gebruik te kunnen maken van de streamingdienst.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

Wat kost de Formule 1 via Viaplay in 2022?

De Formule 1 verhuist in 2022 van Ziggo naar het Scandinavische NENT (Nordic Entertainment Group), dat via haar streamingdienst Viaplay de F1 gaat aanbieden aan de Nederlandse fans.

De Formule 1-fans kunnen het volledige seizoen kijken voor een bedrag van 13,99 euro per maand. Voor dat bedrag kan men alle vrij trainingen, de kwalificatie én de race zien. De uitzendingen worden direct vanaf het circuit voorzien van commentaar door Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk.

Rondom de sessie is er een uitgebreide programmering met een voorbeschouwing vanuit de studio in Nederland, aangevuld met reportages en interviews direct vanaf het circuit.

Hoe kan ik de Formule 1in 2022 via Viaplay kijken?

Viaplay is een streamingdienst. Na het afsluiten van een abonnement is de app toegankelijk en kan je kijken via je smart TV, Apple TV, mobiele telefoon, tablet of laptop.

Je kunt een abonnement direct afsluiten bij Viaplay, maar het is ook mogelijk om een abonnement af te sluiten via verschillende partners, waaronder Ziggo en KPN.

Wat kan ik naast Formule 1 nog meer kijken met Viaplay?

De Formule 1 is vanzelfsprekend het belangrijkste product van Viaplay, maar NENT biedt ook andere sporten aan. Zo kan je onder meer kijken naar diverse voetbalcompetities, waaronder de Duitse Bundesliga en vanaf augustus 2022 ook de Premier League. Darts, snooker en pool evenementen zijn ook de volgen met een abonnement. Daarnaast zijn alle KSW mixed martial arts toernooien te zien bij Viaplay.

Daarnaast is er een pakket aan movies en series voor mannen, vrouwen en kinderen. Onder de noemer Viaplay Originals zijn er ruim dertig originele producties beschikbaar zoals 'The Box', 'Honour' en 'Love me'. De Scandinavische producent heeft ook nog 60 premières gepland staan voor volgend jaar.

Op de streamingdienst kan daarnaast gekeken worden naar Hollywood-films zoals 'Men in Black', 'Charlie's Angels' en 'Bad Boys for life'. Deze films zijn direct beschikbaar. Voor de kleintjes zijn er de bekende kinderseries van 'Peppa Pig', 'My Little Pony' en 'LEGO Ninjago'.

Dit kost een Viaplay-abonnement en dit zijn de Formule 1-analisten

De Formule 1-uitzendingen zullen vanaf 2022 verzorgd worden door Viaplay. De streamingdienst kiest hier voor een aantal bekende en onbekende gezichten voor presentatie, commentaar en analyses. Benieuwd wat het abonnement gaat kosten en wie er allemaal in de uitzending verschijnen? Check dan de video hieronder!

RN365 Nieuwsdossier Viaplay

Het laatste nieuws over Viaplay, de Formule 1 streamingdienst in Nederland

200 reacties

x
Red Bull sluit deal met Mercedes en kaapt motorkopstuk definitief weg