Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 2020

Dit voeren Wolff en co. tijdens een race uit in de Mercedes-garage

Tijdens de race komen de pitmuur en alle andere plekken waarop de auto's kunnen worden gemanaged regelmatig in beeld. In een technische sport als de Formule 1 gaat het om veel meer dan de prestatie van de coureur alleen. Banden, strategie, motoren; alles moet in de gaten worden gehouden om tot het beste resultaat te komen. Hoe regelen Formule 1-teams dat allemaal?

200427 Allison Mercedes Wolff
Video
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

Al die zaken regelen de teams met de meest geavanceerde computers en technieken. Zo wordt alles in de gaten gehouden dat van belang is voor de race. Hoe dit allemaal in zijn werk gaat, kan het best worden uitgelegd door mensen die er ieder weekend mee werken. Mercedes gunt je een kijkje achter de schermen en legt je in onderstaande video uit hoe er wordt gewerkt vanuit het 'engineering station'.

Is het nu een goed of tegenvallend seizoen voor Max Verstappen? Een ding is zeker: de wereldtitel is buiten beeld. Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Thomas van Groningen praten je bij in de nieuwste aflevering van de RacingNews365 F1-podcast.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Verrast Newey onthult de sleutel tot het Red Bull-succes