Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Mexico 2024

F1-rookie ontvangt bizarre straf na incident in training Mexico

Alex Albon en Oliver Bearman raakten elkaar in de eerste vrije training voor de Grand Prix van Mexico, met een flinke klapper voor de eerstgenoemde coureur tot gevolg. Een straf blijft uit, al volgde er wel een bizarre maatregel voor Robert Shwartzman.

XPB 1312788 Hi Res
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Na de eerste vrije training voor de Grand Prix van Mexico moesten Alex Albon en Oliver Bearman bij de stewards verschijnen. De beide coureurs raakten elkaar, waarna Albon hard de bandenstapels in vloog. Het incident leidde tot een onderzoek, maar de stewards achten een straf niet nodig. Zij zien het vooral als een ongelukkige samenloop van omstandigheden.

Ook Robert Shwartzman, die namens Stake F1 de oefensessie afwerkte, werd op het matje geroepen. Hij zou onder de gele vlag hebben ingehaald en kreeg een zeer opvallende straf. De FIA heeft namelijk besloten om hem een gridstraf van vijf plaatsen te geven voor de eerstvolgende race waar Shwartzman aan deelneemt. De coureur haalde Yuki Tsunoda in onder een dubbele gele vlag.

Bekijk de crash hieronder!

Dit weekend wordt de GP van Mexico verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Mexico, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Tweede vrije training Formule 1 GP Mexico 2024