Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
RN365 Formule 1-Podcast

Falend Ferrari legt Verstappen geen strobreed in de weg

In de nieuwste RacingNews365 Formule 1-podcast bespreken Tim Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk uitvoerig de zevende overwinning van het jaar voor Max Verstappen, maar natuurlijk ook het falen van Charles Leclerc.

Verstappen France 2022
Formule 1 Podcast
Naar nieuwsoverzicht © XPB Images

Max Verstappen won overtuigend de Grand Prix van Frankrijk, maar hij had in het eerste deel van de race forse tegenstand van Charles Leclerc. De Ferrari-coureur elimineerde echter zichzelf en daardoor deed de Nederlander zeer goede zaken in het kampioenschap.

Kan het nog stuk voor Verstappen? Zijn voorsprong in het kampioenschap is 63 punten met nog 10 races te gaan. Kan Ferrari nog terug slaan, of zijn de Italianen nog niet klaar voor een wereldtitel? Er wordt logischerwijs uitgebreid teruggeblikt op de race op Paul Ricard.

Daar werd Lewis Hamilton voor het eerst dit jaar tweede tijdens de F1-race. Is hij weer helemaal terug van weggeweest? Kan hij misschien volgend weekend verrassen in Hongarije? Of is Verstappen daar 'gewoon' weer samen met Leclerc de favoriet voor de eindzege. Ook op de volgende race wordt vooruitgeblikt.

Het zijn allemaal onderwerpen die de revue passeren in de nieuwste RacingNews365 podcast, met autocoureur Tim Coronel, F1-expert Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk. Beluister de podcast hieronder!

Formule 1 GP Frankrijk 2022 RN365 Nieuwsdossier

5 reacties

Viaplay
x
Breaking FIA presenteert nieuwe motorregels in de Formule 1