Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Ferrari

Ferrari deelt updateplannen: slechts één coureur krijgt nieuwe pakket

Ferrari heeft een update meegenomen voor de Grand Prix van Spanje, maar vooralsnog zal alleen Carlos Sainz in de eerste training de nieuwe onderdelen krijgen.

Sainz Spain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

De Ferrari-update zat er al langer aan te komen, maar de daadwerkelijke foto's kreeg het bredere Formule 1-publiek pas op de donderdag voor de Grand Prix van Spanje te zien. Hierbij viel direct op dat de Scuderia met sterk gewijzigde sidepods komt, meer lijkend op de sidepods van concurrent Red Bull.

In de eerste vrije training voor de Spaanse GP zal de update direct gebruikt worden, maar nog niet door beide coureurs. RacingNews365 heeft vernomen dat alleen Carlos Sainz de update zal gaan gebruiken in VT1. In de training zal er gekeken worden hoe het nieuwe pakket werkt op het circuit, waarna later mogelijk ook Charles Leclerc de update krijgt.

Ferrari is het tweede topteam met een aanzienlijke update. Een week eerder in Monaco kwam Mercedes al met een sterk gewijzigde bolide, nu ook met sidepods. De teams lijken wat meer richting het Red Bull-design te gaan, maar hoe de rode bolide er echt uitziet op het circuit? Dat zien we vanaf 13:30 uur in de eerste training.

Forbidden

Weddenschappen Charles Leclerc

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Spanje 2023 RN365 Nieuwsdossier

5 reacties

Viaplay

Unibet
x
Lewis De vurige Red Bull-wens die Hamilton niet hardop uit wil spreken