Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Ferrari

Ferrari gelast Formule 1-test af vanwege coronavirus

De geplande Pirelli-bandentest die Ferrari op Fiorano op 5 maart aanstaande uit zou voeren, gaat niet door. Dit vanwege het Coronavirus.

Het noorden van Italië heeft zwaar te lijden onder de uitbraak van het coronavirus aldaar. Ook Ferrari en Pirelli hebben besloten de activiteiten in eigen land zoveel mogelijk te beperken, wat betekent dat de geplande bandentest op 5 maart niet doorgaat.

Ferrari zou op het eigen testcircuit Fiorano de 18-inch regenbanden voor 2021 gaan testen. Vanwege het aangepaste beleid van zowel Ferrari als Pirelli gaat dat niet door, zo laten beide partijen weten. Van uitstel komt echter geen afstel. "De test zal zo snel mogelijk opnieuw worden ingepland."

Eerder al werd de Grand Prix van China afgelast vanwege het coronavirus en hoewel alle andere races op het moment van schrijven nog doorgaan, houdt men de steeds veranderende situatie wereldwijd nauwkeurig in de gaten.

Had Verstappen dan toch gelijk over de illegale Ferrari-motor? Autocoureur Tom Coronel, F1-journalist Ruud Dimmers en host Thomas van Groningen bespreken dit en alle andere gebeurtenissen tijdens de testweken in de nieuwste RacingNews365-podcast, die hieronder de luisteren is.

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Ferrari

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
LIVE Grand Prix van Spanje