Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Ferrari

Ferrari: "Zoveel sneller zijn we echt niet op de lange rechte stukken"

Ferrari wordt dit seizoen geroemd om de pure snelheid op de rechte stukken. De Scuderia zelf gaat daar echter in mee en claimt dat er van een enorme voorsprong geen sprake is.

Ferrari is snel op de rechte stukken, Mercedes is snel in de bochten. Dat is de conclusie die veelal getrokken wordt na de eerste drie Formule 1 Grands Prix. Om die reden wordt Ferrari getipt als een belangrijke kandidaat voor de overwinning op het met lange rechte stukken doorspekte Baku City Circuit. De Scuderia wil van die hele redenering zelf echter niks weten.

"Ik denk dat Mercedes in China op de rechte stukken heeft aangetoond dat zij evengoed heel snel zijn in een rechte lijn", zo laat Ferrari-teambaas Mattia Binotto optekenen vooruitkijkend op de Grand Prix van Azerbeidzjan.

'Ik denk dat we hen eens moeten vragen hoe het komt dat zij zo snel zijn op de rechte stukken", vervolgt Binotto met een zeker venijn, aangezien Ferrari die vraag de laatste weken juist vaak gesteld wordt. "Ik denk namelijk niet dat Mercedes heel erg voor ons onderdoet op dat vlak."

Succes op het Baku City Circuit valt of staat volgens Binotto overigens niet met enkel het hebben van een pk-krachtige motor: "Er zijn niet alleen veel rechte stukken, er zijn ook veel bochten. Wat dat betreft is het stratencircuit een unieke baan, dus we zullen af moeten wachten hoe het weekend gaat verlopen."

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Sebastian Vettel

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet
Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Verstappen houdt 't onmogelijke voor mogelijk "Qua snelheid kan 't"