Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

FIA waarschuwt F1-fans voor frauduleus bedrijf

De FIA waarschuwt op haar eigen website voor frauduleuze praktijken van het bedrijf Foresea Ltd. Het bedrijf heeft e-mails verstuurd waarin hospitality pakketten worden verkocht.

FIA vlag 2020
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © FIA

F1-fans opgelet! De internationale autosportfederatie FIA meldt op haar eigen website dat er frauduleuze activiteiten zijn geconstateerd bij het bedrijf Foresea Ltd. De FIA heeft namelijk onlangs vernomen dat het bedrijf e-mails heeft verstuurd waarin hospitality pakketten worden verkocht voor Formule 1 Grands Prix.

Als onderdeel van deze aanbiedingen kan dit frauduleuze bedrijf proberen om zijn potentiële klanten te voorzien van brieven die beweren te zijn verzonden door de FIA of die naar hen zijn verzonden om de toewijzing van hospitality passen te bevestigen. Deze brieven kunnen de naam en het logo van de FIA bevatten, naast de namen van betrouwbare personeelsleden van de FIA, van het FIA Formule 1 Wereldkampioenschap en het F1-logo.

Foresea Ltd is echter niet bevoegd door de FIA (of een van haar gelieerde instanties) om hospitality pakketten voor een Formule 1 Grand Prix te verkopen, zo meldt de FIA. De brieven die dit bedrijf aan zijn potentiële klanten kan geven, zijn niet verzonden door de FIA of een bevoegde instantie. Daarom moet elke vertegenwoordiging van dit bedrijf met betrekking tot de FIA worden genegeerd, zo sluit de internationale autosportfederatie af.

Praat mee!

Viaplay
x
Red Bull Verongelijkte Marko onthult gigantische schadepost na megaklapper Perez