Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Formule 1 70th Anniversary Grand Prix op TV

Bekijk de 70th Anniversary Grand Prix op TV! De 70th Anniversary Grand Prix zal van start gaan op zondag 9 augustus om 15:10 uur. Uiteraard is deze Grand Prix live te volgen via Racingnews365.nl, maar er is ook de mogelijkheid om de wedstrijd live op TV te volgen.

Groot-Brittannie achtergrond © Getty Images/Red Bull Contentpool

Ziggo Sport zendt het gehele weekend live uit. Het kanaal is de enige Nederlandstalige zender die de Formule 1 uitzendt en heeft een open zender(voor Ziggo-klanten) en meerdere betaalde kanalen. Hier zijn onder andere rondetijden, onboards en pitsstaat beelden te bekijken.

Andere mogelijkheid is het Duitse RTL (vaak op het open kanaal in Nederland), hier moet echter wel rekening worden gehouden met reclameonderbrekingen. In Engeland wordt de Formule 1 door twee zenders uitgezonden, te weten Sky Sports en Channel 4. Vooral Sky Sports besteed doorgaans zeer veel aandacht aan de Formule 1 en heeft er zelfs een apart kanaal voor, Sky Sports F1.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn de TV aan te zetten, dan is een goed alternatief het liveblog van RacingNews365. Zo bent u altijd op de hoogte, zelfs als u niet voor de TV zit!

Het seizoen 2020 telt ten minste acht wedstrijden en het seizoen loopt waarschijnlijk van midden juli tot december. Benieuwd welke wedstrijden er nog volgen? Bekijk hier op onze Formule 1-kalender 2020! Daarnaast kunt u per wedstrijden bekijken welke zenders -de wedstrijd uitzenden op onze speciale Formule 1 op tv-pagina.

Hieronder vindt u alle sessies inclusief de aanvangstijden (Nederlandse tijd) voor deze Grand Prix, zodat u niets hoeft te missen!

Tijdschema 70th Anniversary GP 2020

Sessie Datum Tijd
Eerste vrije training Vrijdag 7 augustus 12:00 - 13:30 uur
Tweede vrije training Vrijdag 7 augustus 16:00 - 17:30 uur
Derde vrije training Zaterdag 8 augustus 12:00 - 13:00 uur
Kwalificatie Zaterdag 8 augustus 15:00 - 16:00 uur
Race Zondag 9 augustus 15:10 uur

Abonneer je op ons YouTube-kanaal en mis niets van de Formule 1.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal.
Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"