© Ferrari

Nieuwsoverzicht

Formule 1 teamranking GP Monaco 2018

22 mei 2018 11:30 Jan van der Burgt 0 reacties

Dit weekend staat de meest bekende Grand Prix van het jaar op het programma. In Monaco worden de mannen van de jongetjes onderscheiden. In Monaco liggen er kansen voor Red Bull.

Red Bull lijkt over een voor Monaco uitermate geschikt chassis te beschikken. De wagen is goed in het korte draaiwerk. Een onzekere factor is Mercedes. Normaal gesproken is de GP van Monaco niet de beste race voor de Duitse constructeur, maar het team is op de weg terug. Dat bewees het in Spanje met een snaarstrakke één-twee. Ferrari was vorig jaar heer en meester en lijkt op voorhand de grootste uitdager van Red Bull te zijn.

McLaren heeft met de geüpdatete MCL33 een stap gemaakt, maar het is eigenlijk alleen Fernando Alonso die dat aantoont. Het duel tussen Renault en McLaren kan wel eens verschrikkelijk spannend gaan worden voor de positie van 'best of the rest', waarbij we Haas ook niet mogen vergeten.

Na een veelbelovende race in Azerbeidzjan, ingegeven door de Mercedes-motor, was Williams in Spanje weer helemaal nergens. Het team bungelde aan de tijdenlijsten stijf onderaan, net zoals in onze teamranking.

De Racingnews365 teamranking voor de Grand Prix van Monaco:

 1. Mercedes
 2. Red Bull
 3. Ferrari
 4. Renault
 5. McLaren
 6. Haas
 7. Force India
 8. Toro Rosso
 9. Sauber
 10. Williams

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

 • Reageren op artikelen

 • Toegang tot exclusieve content

 • Win mooie prijzen met quizen en spellen

 • Profiteer van exclusieve voordelen