Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
F1-nieuws

Gasly zoekt naar antwoorden na moeizame GP Singapore

Na enkele jaren waarin Toro Rosso heel goed voor de dag kwam in Singapore, kwam het team er dit jaar niet aan te pas. Sterrijder Pierre Gasly weet niet waar dat aan lag.

Pierre Gasly kwam als dertiende over de streep, teamgenoot Brendon Hartley kwam zelfs niet verder dan de zeventiende plaats. Pierre Gasly moet gissen naar het hoe en waarom van de tegenvallende prestaties.

"We moeten wat langer evalueren dan gebruikelijk, aangezien het lastig is om aan te geven waar we het precies hebben laten liggen. De laatste twee weekenden (Spa en Monza, red.) verliepen veel beter dan verwacht, maar in Singapore was het tegendeel waar", zo deelt de Fransman in gesprek met F1.com.

Volgens Gasly behoorde het behalen van punten nooit tot de mogelijkheden in de straten van Singapore: "Nee, die waren ver buiten bereik. Daarvoor waren we veel te langzaam. Na de start zag het er even goed uit, maar de hypersofts hielden het niet zo lang vol als gedacht en na de pitstop kwamen terecht in het geharrewar rond Sergey Sirotkin. Dat kostte opnieuw veel tijd."

"Overigens was de uitkomst niet anders geweest als we dat oponthoud niet hadden gehad. We hadden gewoon niet de snelheid om mee te strijden in de top tien en met de strategie gokten we bovendien verkeerd."

Forbidden

Weddenschappen Pierre Gasly

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet
RN365 Special
Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"

RacingNews365 zat na het F1-seizoen samen met niemand minder dan Max Verstappen voor een exclusief interview. In dit eerste deel vertelt Max over Gianpiero 'GP' Lambiase, zijn race-engineer met wie hij als het even kan voor altijd samen wil werken. Hij beschrijft de onderlinge relatie gekscherend als een 'huwelijk'. Maar wie is nou het mannetje en wie het vrouwtje?

Lees meer
Viaplay
x
Breaking F1 zet streep door de vierde race van 2023