Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Gehavende Verstappen speelt geen rol van betekenis in race twee

De tweede race van Max Verstappen in het online Australia Supercars-kampioenschap verliep aanzienlijk minder goed dan zijn eerste. Een crash in de openingsfase van de race hinderde zijn kansen behoorlijk.

Verstappen gebutst
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull

Aan het einde van de eerste ronde werd er flink geknokt op Hangar Straight. Ook Max Verstappen incasseert de nodige tikken, waardoor hij veel kostbare tijd verliest. Door vroege pitstops van de concurrenten meldt hij zich even op het randje van de top tien, maar na zijn eigen servicebeurt valt hij terug naar de twintigste plaats.

Hij meldt zich echter al snel onder de achterspoiler van Supercars-oudgediende Rick Kelly. Hij maakt in Copse Corner korte metten met de legende, om vervolgens de achtervolging op zijn voorgangers te vervolgen.

Als ook de laatste vier mannen de verplichte pitstop maken, weet Verstappen daar niet van te profiteren. Hij houdt vast aan zijn plekje achteraan in de top twintig. Alex Davison ligt nog binnen het bereik van Verstappen en moet er aan geloven, maar met P17 valt er in race twee weinig te juichen.

De hoofdrace wordt gewonnen door Cameron Waters, gevolgd door Jake Kostecki en Anton de Pasquale, zijn tweede podiumplaats. Het toont aan wat er voor Verstappen mogelijk was geweest als hij niet in het gedrang terecht was gekomen. De volgende (sprint)race wordt gereden op het Circuit de Barcelona-Catalunya.

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Verstappen houdt 't onmogelijke voor mogelijk "Qua snelheid kan 't"